четвъртък, 13 юли 2017 г.

Защо Ролковите КЪНКИ са по-скъпи от Инлайн Кънки (Ролери)

ЗАЩО РОЛКОВИТЕ КЪНКИ 
СА ПО-СКЪПИ ОТ РОЛЕРИТЕ

Ние сме школа по каране на кънки, ролкови и инлайн кънки (ролери)? 

1. Истинските ролкови кънки имат механизми като тези на скейтборд. При накланяне те трябва да завиват. При ниските класове (евтини) кънки, няма такива. Но при истинските добри класове механизмите завиват. Тогава карате истински кънки, а не просто играчки.

2. По-високите класове автоматически идват и с по-добри колелца. Нека уточним - с пласмасови колелца са играчките (това не са истински кънки). След това са силиконовите; с коитио се кара добре. При тях също има класове - по-бавни, по-бързи, както и различни размери, в зависимост от типа каране. Свръжете се с нас за съвет, кой тип са най-добри за вас. Най-добри са професионалните PU колелца, които имат супер сцепление, издръжливост, още по-добра скорост, но най-важното стават за завои, завъртания, спирачки.

НАЙ-БОГАТ ИЗБОР РОЛКОВИ КЪНКИ В БЪЛГАРИЯ

В ОНЛАЙН МАГАЗИНА на школата ни, X-Rol Бургас, имаме над 20 вида налични вида ролкови кънки с всякакви качества. Обадете се за поръчка и съвет: тел. 0878197022

 Всички налични
 РОЛКОВИ КЪНКИ
 Детки регулируеми
 РОЛКОВИ КЪНКИ
 Кънки за Момче-мъжки
 РОЛКОВИ КЪНКИ


ВИДОВЕ РОЛКОВИ КЪНКИ

Според обувката ролковите кънки биват 2 основни вида; с токче (като за фигурно пързаляне) и без токче. Първите са по-скъпи, защото дават по-голяма стабилност на крака. Вторите са по-меки и гъвкави. Въпроса е какъв вид каране предпочитате. За съвет ни се обадете.

МАРКОВИ РОЛКОВИ КЪНКИ 
Ролери и кънки | Онлайн магазин X-Rol: Ролери и кънки на едро и на дребно от
Ролери Школа Бургас: модели на ролкови кънки за деца и възрастни: ТЕЛ: 0878-197-022
ролкови кънки уроци как да карам летни кънки ретро кънки 4 колела соя луна кънки обучение
Къде да Купя ролкови кънки?
Как да карам ролкови кънки?
Най-добрите
НАЛИЧНИ ролкови кънки?

Няма коментари:

Публикуване на коментар